Hans Wieldraaijer nieuwe organisator Forum Media Vibes @ Groninger Forum

Media-aficionado’s opgelet. In september en november kun je in ForumImages op twee woensdagavonden je hart ophalen aan alles wat er gebeurt op het gebied van nieuwe media. De krachten van ervaren professionals en het Medialab worden gebundeld in een compacte redactie die op zoek gaat naar de meest verse, hippe en laatste ontwikkelingen uit de wereld van clips, apps, games, mediakunst, reclame en marketing, AV-apparatuur en wat al niet meer. Met een steeds wisselend thema als rode draad worden kunstenaars, wetenschappers en ontwikkelaars uitgenodigd hun project of product te presenteren. Het resultaat is een informatieve en onderhoudende avond waarbij ontmoeting, inspiratie en uitwisseling centraal staan en waarin de sociaal-maatschappelijke context niet wordt geschuwd.

De eerste twee avonden vinden plaats op 14 september en 9 november 2011 in zaal 2 van ForumImages in Groningen. Per avond krijgen er 5 a 6 mensen de kans om hun project te presenteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *