Ben Woldring wint de Communication Award 2011

De jury bestaat uit voorzitter Hans Plesman en leden Henk de Breij, Frank Houben en Aart van Veller, de award winnaar van vorig jaar. Vier geselecteerde kandidaten mochten zich ten overstaan van de jury presenteren. De jury heeft hen na intensief beraad alle vier genomineerd voor de award: naast Ben Woldring ook Niven Kunz van restaurant Niven, Arnold van Vliet van de Wageningen Universiteit en Karlijn van Ruiten van Vrumona. Vier talentvolle, jonge verbinders, die zichzelf in korte tijd op een bijzondere wijze op de kaart hebben gezet.

Authentiek en puur

Ben Woldring, de winnaar van de Communication Award, is bekroond met een oorkonde, een jaarlijkse uitnodiging voor de Nationale Haringpartij en een reischeque, aangeboden door Van Helden Travel. Ben wist de jury te overtuigen met zijn bijzondere talent en authentieke persoonlijkheid. Hij is volgens de jury een echte communicator, een terechte winnaar en een fascinerende ambassadeur van de Communication Award. Op zijn 13e heeft hij een vergelijkingssite opgezet voor telecombedrijven, met als doel het transparant maken van complexe markten voor de consument. Inmiddels is de onderneming van Ben, Bencom BV, uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Mede dankzij het geweldige team, maar vooral door zijn eigen gedrevenheid en enthousiasme draait Ben volop mee in de top van het bedrijfsleven. Hij is heel puur en bewijst zichzelf nog steeds dagelijks. Ben kijkt ernaar uit om jaarlijks op de Nationale Haringpartij terug te keren en het waardevolle netwerk te leren kennen.

Jong netwerk

De Communication Award is dit jaar voor de achtste keer uitgereikt. Er is daarmee door de jaren heen een bijzonder netwerk ontstaan van jonge, talentvolle winnaars. Een aantal deelnemers van de afgelopen jaren heeft zich dit jaar aangesloten bij het netwerk van Young Corporate Members, een nieuw initiatief van de Stichting Hollandse Haringpartij. Dit netwerk is aangesloten bij de Nationale Haringpartij. Op deze manier blijft de partij zich, ook na 50 jaar, telkens op een natuurlijke wijze vernieuwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *