Nieuwe uitvalsbasis Full Service Internetbureau iWink…

Vanaf medio juli gaat internetbureau iWink haar activiteiten vanaf de derde verdieping van Vos Maupertuus in Groningen voortzetten. Deze verhuizing brengt het bedrijf niet alleen een nieuw kantoor maar ook een nieuwe website en een vernieuwde huisstijl. Allemaal verbeteringen om met nog meer enthousiasme meer te doen met internet.

Nieuw kantoor
Het nieuwe kantoor aan de Laan Corpus den Hoorn biedt naast het prachtige uitzicht op het Stadspark van Groningen, 580 vierkante meter vloeroppervlakte. Dat is een verdubbeling van het huidige vloeroppervlak waar iedereen natuurlijk erg blij mee is!

In het najaar wordt het kantoor van iWink uitgebreid met een interactieve showroom. Dit is een inspirerende presentatieomgeving waarin de klanten en bezoekers van Vos Interieur op een nieuwe manier internet kunnen beleven. Op deze manier wordt de oorspronkelijke showroom van Vos toch nog een beetje in stand gehouden.

Vernieuwde huisstijl
Om geheel in stijl het nieuwe kantoor in gebruik te nemen heeft het bedrijf verder haar huisstijl vernieuwd. Daarbij was het doel om het logo wat vriendelijker en meer van deze tijd te maken.

Het beeldmerk is voor het eerst gelanceerd op het dak van Vos Maupertuus. Een fotoactie op Twitter bracht het nieuwe logo extra onder de aandacht. Één van de mooiste foto’s was die van Elco van der Meer. Hij won met deze foto een iWink Beachcruiser.

Nieuwe website
Naast het restylen van de huisstijl is ook de website onder handen genomen. Een website die de klant nog meer doet nadenken over internet. Wat doet internet met uw organisatie? Doet uw organisatie wel genoeg met internet? Onderstaande video animatie vertelt de visie van iWink op internet en de rol die internet inneemt binnen onze samenleving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *