De Ondernemers verder zonder Ritzo ten Cate

Begin deze week besloot Ritzo De Ondernemers te willen verlaten. Lykle en Ronald hebben besloten om samen verder te gaan. Er zit immers ook zonder Ritzo veel moois in de BV. Op vrijdag 15 juli zitten we bij de notaris om alles formeel te regelen en staat Ritzo op eigen benen.

Ritzo motiveert zijn besluit als volgt:

“Als je dik zes jaar keihard hebt gerockt, moet je jezelf een spiegel durven voorhouden en jezelf opnieuw willen uitvinden. Dat is wat ik ga doen. Al zal ik vast blijven ondernemen, lezingen blijven geven en mijn hoofd blijven verhuren en uitlenen voor creatieve doeleinden. Hoe dan ook heb ik bij De Ondernemers belachelijk veel geleerd, hebben we samen ongelofelijk veel moois voor elkaar gekregen en hebben we gans veel plezier gemaakt.”

Ronald en Lykle gaan voort. Met Twitterfountain. Met Profitbird. Met social media voor congressen. Met de slimme strategie of new business development consultant uithangen. En bovenal: met ondernemen. Ondernemende mensen blijven uiteraard meer dan welkom aan de lunchtafel, net als leuke co-workers.

Ritzo neemt Raboklup mee, want ook na De Ondernemers blijft zijn ideaal om jongeren te laten zien dat ondernemen tof is en bovendien niet zo lastig.

Ongetwijfeld blijven we samenwerken. De wisselwerking tussen ons heeft zes jaar lang ‘gerockt als een bolle’ en zal blijven werken. Bovendien is het goed te melden dat we in goede verstandhouding uit elkaar gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *