Promotiedagen en MKB Noord presenteren nieuw beursthema; ‘Business Coffee Lounge’

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland staat al 25 jaar in de agenda van vrijwel iedere noordelijke ondernemer. Met 30.000 bezoekers en 700 standhouders is de Promotiedagen hét grootste zakelijke netwerk evenement van Groningen en Noord Nederland. Promotiedagen en MKB Noord presenteren dit jaar op de bovenverdieping een stijlvol en voordelig nieuw beursthema; Business Coffee Lounge.

In deze lounge bereiden barista’s voor alle bezoekers en standhouders gratis de lekkerste koffie. Alle ongeveer 30.000 bezoekers en 700 standhouders van de Promotiedagen ontvangen bij binnenkomst een koffie voucher voor de Business Coffee Lounge. Op verschillende tijdstippen gedurende de twee beursdagen zullen er netwerkactiviteiten georganiseerd op het terras worden georganiseerd, door gerenommeerde netwerkclubs en organisaties.

Een standruimte reserveren in de Business Coffee Lounge is extra voordeling. Voor een compleet opgebouwde stand betalen deelnemers € 650,-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *