Nieuwe werk- en ontmoetingsplek bij Hampshire Plaza…

Groningen, 8 november 2011 – Hotel Hampshire Plaza Groningen biedt vanaf dinsdag 8 november een ontmoetingsplek voor zelfstandigen, ondernemers en werknemers die even geen eigen kantoor beschikbaar hebben. Het nieuwe meeting point geeft alle ruimte om elkaar te ontmoeten en te werken, met uitstekende voorzieningen. Hampshire Plaza Groningen is uitstekend bereikbaar, direct naast de A28.

Comfort, zakelijke uitstraling, prima bereikbaar en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de sterke punten van het meeting point van het Groningse hotel. Parkeren en Wifi zijn gratis, en bezoekers betalen alleen voor dat wat ze eten en drinken en niet voor het gebruik van de accommodatie. Het hotel beschikt daarnaast over een goed restaurant en zalen. En is er nog tijd voor een ontspannen wandeling? Het hotel grenst aan natuurgebied Hoornsemeer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *