Wytze Rijke nieuwe directeur Technologie Centrum Noord-Nederland

Wisseling van de wacht bij Technologie Centrum Noord-Nederland

Het Technologie Centrum Noord-Nederland (TCNN), dat onder meer technologische innovatie in het noordelijke bedrijfsleven stimuleert, heeft een nieuwe directeur.

Arno Gielen, die bij 14 jaar directeur was van TCNN, heeft het directeursstokje overgedragen aan Wytze Rijke. Deze was van 2001 – 2011 werkzaam geweest de NOM. Hij was onder andere de eindverantwoordelijke van het innovatieve startersfonds Flinc van de NOM.

Met ingang van 1 januari 2012 geeft Wytze als directeur van TCNN uitvoering aan de werkzaamheden. Hij doet dit met het team van TCNN-medewerkers bestaande uit Leo van der Burg, Jan Degenhart, Piet Alberts, Tjerk Jansma, Doede Binnema, Sandra Swierenga en Monique Sluiman. TCNN krijgt begin volgend jaar versterking in de persoon van Saskia van Gend als projectmanager Food Circle en Allette Snijder als secretaresse. Behalve dat TCNN afscheid heeft genomen van Arno Gielen, eindigt ook het dienstverband met Gea Nijveen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *