Nieuwe COO bij Insite Groep uit Groningen

Peter Ligtvoet is per januari aangesteld als Chief Operating Officer van Insite Groep. De Groningse IT-adviesgroep, waar onder andere Insite Advies en Insite Security deel van uitmaken, is bijzonder blij met de komst van Ligtvoet. Ligtvoet is in zijn rol onder meer verantwoordelijk voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het handhaven en realiseren van de hoogste kwaliteit. Hoofddoel hierbij is om Insite Groep door te ontwikkelen tot een leidende IT-adviesorganisatie in Nederland.

Insite Groep is sinds haar oprichting in 2009 sterk gegroeid tot een organisatie met 16 medewerkers en een omzet van ruim EUR 1,7 miljoen in 2012. Insite Groep werkt voor klanten als gemeente Groningen, UMCG, DUO, CZ verzekeringen, Reggefiber, KPN/ITNS en Waterschap Noorderzijlvest. Ligtvoets aantreden is onderdeel van de volgende fase in de groei van het bedrijf. In 2013 zal Insite Groep haar landelijke dekking verder vergroten en een aantal nieuwe producten en diensten introduceren, met name op het gebied van security.
Peter Ligtvoet (46 jaar) brengt veel ervaring mee naar Insite Groep. Hiervoor bekleedde hij verschillende directiefuncties bij vooral financiële instellingen en ICT-organisaties, waaronder Schretlen & Co en Tech Data. Peter Ligtvoet over zijn stap naar Insite Groep: “De volgende fase in de groei van Insite sluit goed aan bij mijn ervaring en bij wat ik leuk vind om te doen: robuuste organisaties bouwen die een competitief voordeel hebben ten opzichte van de concurrentie.”

Over Insite Groep
Insite Groep bestaat uit vier labels:

  • Insite Advies helpt organisaties bij het professionaliseren van IT-organisaties en processen.
  • Insite Audit helpt bij de voorbereiding en uitvoering van IT-audits.
  • Insite Projecten helpt met programma- en projectmanagement.
  • Insite Security

Het credo van Insite is ‘nuchter en betrokken’. De hoog opgeleide en gekwalificeerde adviseurs, projectmanagers en auditors geven praktische adviezen en zorgen voor concrete IT-oplossingen. Insite Groep levert kwalitatief hoogwaardige diensten tegen relatief lage kosten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *