Nieuwe directeur voor Grand Theatre Groningen

Paul Smelt (1977) wordt algemeen directeur van Grand Theatre Groningen. Hij begint per 1 maart 2013.

Smelt is een ambitieus en bevlogen leidinggevende. Iemand die graag de podiumkunsten centraal zet. Eerder werkte hij als zakelijk leider voor verschillende producerende theatergezelschappen (o.a. Het Filiaal, Utrecht) en als interim manager (o.a. Het Veem Theater, Amsterdam). Ook realiseerde hij als ondernemer de doorstart van een biologisch eetlokaal middenin een Rotterdamse prachtwijk. Hij zal zijn standplaats Rotterdam op korte termijn verruilen voor Groningen.

Paul Smelt: ‘Ik kijk ernaar uit om mijn energie volledig in Groningen in te zetten. Om het succesvolle makersklimaat in de stad te behouden en de locatie aan de Grote Markt als levendig en publieksgericht stadspodium door te ontwikkelen.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *