Scholma Druk investeert 1,5 miljoen

Scholma Druk in Bedum investeert voor 1,5 miljoen Euro in drukkerij en afwerking. De nieuwe groot formaat drukpers is super geautomatiseerd. Op de pers worden alle soorten drukwerk, in kleine en grote oplages, zeer efficiënt en flexibel geproduceerd, in een constante kwaliteit. Ook zijn extra opties mogelijk, zoals een vijfde kleur en lak. De vernieuwde afwerking zorgt voor een snelle levering en verzending. Martin Scholma, algemeen directeur: ‘Een grafisch bedrijf moet vandaag een moderne proces gestuurde onderneming zijn. Wij willen daarin voorop lopen. Ook in economisch zwaardere tijden moeten we blijven investeren. Samen met oplossingen die we bieden om drukwerk eenvoudig samen te stellen en digitale uitingen doelmatig zelf te kunnen toepassen, biedt dit onze klanten extra voordelen.’ Bij Scholma werken plm. 60 mensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *